Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home Ревю Brabus направи S-класа с 800к.с.


Mercedes- Benz  S600 е прекалено мощен за една лимузина и двигателя трудно се справя с тежестта и въртящия му момент. Плътния, суров звук  огласи не малко сцени от филми и пълнеше сърцата ни .  След това излезе и AMG версията, за да напълни паркингите на повечето бизнес сгради и бул. Патриарх Евтимий с нещо оше по-брутално и екстравагантно. Историята обаче не свършва дотук.
Новият проект на Brabus SV12 R Biturbo 800, базиран разбира се на  S класата на баварците се сдоби с форсиран 12-цилиндров 6.3 литров двигател, който ускорява „лайнера”  от 0 до 100км/ч за 3,9 сек., а от 0 до 200км/ч за 10,3 сек. ( за същото време една баничарка ще е достигнала едва 60-70 км /ч) Максималната скорост  пък е ограничена електронно на 350км/ч, а не на обичайните 250км/ч. Максималният въртящ момент е 1100Hm, а мощността – 800к.с.



За всичко това спомагат четири интеркулера, два високопроизводителни компресора, и доста препрограмирана електроника




Интериорът е като луксозен магазин на Apple (ако има такъв, де)- светла бежова кожа краси седалките, а в багажника е инсталирана новата мултимедийна система iBusiness – с 3 монитора и възможност за управление на всички Apple продукти  - главно iPad  и iPhone.





 За дизайна няма какво ново да се каже – един по – мускулест S600.



Снимки: ZerCustoms
Tags: Ревю

0 comments

Leave a Reply