Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home Индустрия и Спорт , Feature Peugeot и Citroen с нова вътрешна политика

PSA/Peugeot-Citroen обяви, че са зпочнали новата си стратегия за постигане на по – добра координация между двете марки в консорциума.
Frederic Banzet, галвния мениджър в Citroen обяви, че занапред  моделите на двата бранда ще се различават много повече и няма да бъдат преки конкуренти. Съвместното изолзване на материали и технологии ще продължи, но  предназначението и дизайна на произвежданите автомобили ще се различават значително.

Citroen занапред  ще залага на креативността, иновациите и технологията – още ще се радваме на  футуристичните и весели модели на марката, както и на странните експерименти с различни детайли.
Peugeot от своя страна остава водещият бранд, борещ се в основните сегменти и разчитеащ в по – голяма степен на традиците.






Все още обаче на пазара има модели, които се борят за едни и същи купувачи. Такива са например - Citroen C4  ( компактен клас C), също и Peugeot 207 и Citroen C3 ( клас B ). При тях е използван по – различен метод. Peugeot 308 например беше представено през 2007 – три години след новото C4 и 4 години преди новото ( Peugeot 308 ще бъде предсавен през 2013г. , а  C4 след няколко месеца )

0 comments

Leave a Reply