Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home Инфо Бюлетин , Представяне Японците отвърнаха на удара !

Японците отвърнаха на удара ! Спокойно, това не е съобщение от Втората Световна война, а реакцията на островния производител на луксозни автомобили Lexus. След като през изминалите месеци повечето европейски производители ни загатнаха за новите си произведения през идната 2011 година и направиха фейслифти на най-успешните си модели беше ясно, че азиатците няма да оставят нещата така. И резултатът е новият Lexus IS-F



Основните конкуренти на този самурай са BMW M3, Mercedes C63 AMG  и Audi (R)S4  Това, което няма как да не ви удиви в този автомобил е елегантната простота, с която е направен. Отпред имаме една хищна и благородно изглеждаща муцуна, а отзад ни посреща спортист, който сякаш те зове - хвани ме, ако можеш ! От страни имаме изчистена и права линия, която наподобява акула. 



Няма как да объркате този автомобил с някой друг - четирите ауспуха и означението IS-F хващат погледа ви от първата секунда. Интериорът е прегледен и удобен, а материалите са качествени, колкото и изглеждат. 



За приблизителната цена от 140 000 лева ще се насладите на V8 двигател с 417 к.с., 8 степенна автоматична скоростна кутия, максимална скорост от 270 км./ч. и ускорение до 100 км./ч. само за 4.8 секунди на този 1.7 тона тежащ красавец. Екстрите са в излишък, ако питате мен, така че никой няма да бъде разочарован. С този изключително хармоничен двигател това е една наистина добра алтернатива на BMW М3, понеже може да бъде използван еднакво добре като спортист, колкото и семейна кола, която ще засрами съседите ви, а на всичкото отгоре може да вземете целия ви нужен багаж. Разбира се, всичко е въпрос на вкусове, но тази кола независимо от леко по-високата си цена от своите конкуренти е една наистина добра алтернатива, ако ви е писнало от едни и същи лица, а да не говорим за всеизвестното качество на японските автомобили.

0 comments

Leave a Reply