Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home Представяне , Feature AMG SLS с роудстър версия


Ето и малко новини за новия Mercedes SLS Roadster (2011). При него това, което се набива веднага на очи е факта, че конструкторите са се отказали от екстравангардните врати - тип самолет и са се върнали към обичайните такива. Това е нож с две остриета, понеже от една страна немският младок губи доста от чара си, но от друга страна е много по-практичен за ежедневието, където не винаги можеш да отвориш вратата си на метър над главата.









Като цяло визията на модела е запазена, но след официалното му представяне можем да говорим повече, защото за момента имаме само няколко шпионски снимки. За момента се говори само за V8 бензинов двигател, но нищо чудно да видим и електромотори с добавка към него, а защо не и напълно електрически автомобил. Механизмът на покрива е същият с леки подобрения в шумоизолацията и гъвкавостта.






Едно е сигурно - никой не би отказал приятел като този за следващото лято, който на всичкото отгоре се грижи и за природата. Убеден съм, че изненади ще предстоят, защото такъв модел не може да остане незабелязан.

0 comments

Leave a Reply