Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home Индустрия и Спорт , Инфо Бюлетин Близначки ще карат пикапи с 300 км/ч в NASCAR Truck series

Напоследък наблюдаваме изключително висок интерес от страна на нежния пол към автомобилните спортове. Досега обаче участваха  предимно на „по – обикновените местни или не толкова популярни състезания. Традиционно мъжкият спорт няма как да не смени характера си – 21 век сме все пак, а пък и няма нищо лошо в това. Даже напротив – като се замисля почти няма спорт, в който да участват наравно и мъже, и жени. Автомобилизма може да предостави тази възможност – с малко повече физическа тренировка натоварването по време н състезание може да се преодолее и от „по – крехко тяло”. Това искат да покажат 19 – годишните близначки Amber и Angela Cope – племеннички на победителя от Daytona 500 1990 Derrike Cope. Утре те ще направят своя дебют в NASCAR сериите – и то в Camping World Truck Series – ще се състезават с пикапи.

StratusRacingGroup.com


Двете имат притеснения както от натиска, който ще бъде наложен върху тях, за да не губи тима пари, така и от това, как ще бъдат приети от NASCAR общността. „ Притеснявам се от това, че изглеждаме като разглезени, руси кукли и хората мислят, че сме по – подходящи за някоя модна агенция”. Ние обаче ще оставим следа в този спорт , ще спечелим уважението на всички и пак ще изглеждаме добре” заявява Angela.
Двете участват в картинг състезания от 9 – годишни и имат редица отличия.  Дали ще се наложат в любимия на много американци шампионат предстои да видим.

0 comments

Leave a Reply